avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi urmasi de veteran de razboi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi urmasi de veteran de razboi

Buna ziua!
Stie cineva care este legislatia pt urmasii veteranilor de razboi?urmasii lor beneficiaza de drepturi si daca da, care sunt acestea? Multumesc./
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:21, 15 Mai 2010
LEGEA NR. 44/1994 PRIVIND VADUVELE SI VETERANI DE RAZBOI.
Ca urmas sotia supravietuitoare, vaduva de razboi are 1/2 din drepturile fostului sot, daca nui s-a recasatorit, iar alti urmasi cum ar fi descendentii pot starui in obtinerea de teren sau echivalent daca veteranul a facut cerere in acest sens si era indreptatit
a raspuns colega Legea 44/1994

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind drepturile prizonierilor din primul razboi mondial nicoleta1 nicoleta1 Strabunicul meu a participat la primul razboi mondial in jurul anilor 1914. A fost prizonier de razboi in Rusia in muntii Caucaz timp de 7 ani. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)