Stiu ca in tara sunt probleme si e foarte greu dar v-as ruga din tot sufletul sa ma ajuta-ti si pe mine cu o intrebare.Oare cei care am terminat spiru haret vom putea da examen de titularizare 2010 la pretransfer nu au fost primiti cu aceasta universitate
Va voi raspunde cat pot de relevant pentru o intrebare atat de imprecis pusa si cu detalii atat de putine in continutul ei.
1. Nu Universitatea Spiru Haret, in ansamblu, este cea cu diplome considerate ca fiind nevalabile de catre Ministerul Educatiei ci numai acele specializari care nu au indeplinit conditiile de autorizare pentru desfasurarea activitatii si au sustinut si emis diplome de licenta in urma absolvirii acelor cursuri. Este deci, important de stiut daca specializarea dvs. se inscrie printre acelea. Pentru a va lamuri puteti consulta pe site-ul Ministerului Educatiei (www.edu.ro) lista specializarilor autorizate si acreditate din cadrul acestei universitati.
2. O diploma de licenta legal emisa, ca act juridic complex, nu poate fi anulata, dupa propria mea parere, decat intr-o instanta de judecata. Argumentele sunt multiple, inclusiv de natura constitutionala si nu e cazul sa le prezint aici.
3. Va sfatuiesc, sa apelati la serviciile unui avocat in cazul in care aveti nelamuriri sau va considerati nedreptatita, inclusiv impreuna cu alti colegi ce intampina aceeasi problema.