avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prima de Pasti asu salariu dat mai rapid?????????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prima de Pasti asu salariu dat mai rapid?????????

Buna ziua. Numele meu este Pricop Cornel si lucrez la Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures, o institutie publica, extrabugetara.
Zilele trecute s-a ridicat problema, in cadrul institutiei noastre, de acordarea unor prime de Pasti sau cel putin acordarea salariului anticipat cu cateva zile, normal este data de 12 a fiecarei luni.
As dori sa stiu daca exista vre-o reglementare in acest sens, fie macar un articol de lege sau interpretarea lui.
Va multumesc anticipat pentru ajutor. O zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:41, 28 Martie 2007
Zilele de salarizare sunt stabilite prin contractul colectiv de munca. Se poate deroga insa printr-o decizie a consiliului de administratie sau a conducerii, intrucat este o derogare in favoare salariatilor si nu le incalca drepturile ci ii sprijina avand in vedere faptul ca Pastele este in 08.04.2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de merit si abuz in serviciu cornelpricop cornelpricop Buna ziua. Ma numesc Cornel Pricop si va scriu din nou. Am mai scris in momentul in care am avut probleme cu salariul de merit, care mi s-a luat pe nedrept si ... (vezi toată discuția)
Catre este perioada minima de acordare a salariului de merit si care sunt conditiile retragerii acestuia? cornelpricop cornelpricop Salutare. Ma numesc Pricop Cornel si sunt din Baia Mare. Lucrez ca inginer pedolog la Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures (OSPA MM). Iti ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii pe studii superioare tamas_letitia tamas_letitia Suntem Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures,suntem personal contractual in agricultura,finantate integral din venituri proprii si avem ... (vezi toată discuția)