avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pasii executarii
Discuție deschisă în Executare silită

pasii executarii

buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie care sunt pasii executarii pt un credit ipotecar. am cumparat un ap, acum dosarul a fost trimis la o soc de recuperari si ma preseaza sa platesc daca nu ma executa. am inteles ca dureaza executarea, cam cat??? si cand sau cum sunt informata ca urmeaza sa vina sa imi puna sechestru pe bunuri. ideea e ca stau cu fetita si sotul in ap si nu as vrea sa imi puna sechestru pe bunuri ( frig, tv, masina spalat, etc) as vrea sa le duc la cineva inainte sa vina ei, as vrea sa stiu cum sunt anuntata de acest lucru sa nu le mut de pe acum. va multumesc!
Buna ziua !
Pentru a se efectua executarea judecatoreasca, este legal sa existe un dosar de executare. In acst sens, dumneavoastra veti primi pe adresa de domiciliu( cea din contractul ipotecar) o citatie. Cat va dura este imposibil de spus,avand in vedere ca sunt o serie de factori subiectivi ( data cand se solicita executarea, efectuarea actelor procedurale, etc.) si obiectivi care conditioneaza aceasta. Cu certitudine insa, veti fi incunostiintata.
daca ipoteca este imobiliara, atunci banca va incepe executarea pe apartamentul ipotecat.Daca a apelat la o firma de recuperari creante probabil ca a cesionat creanta acestei societati. Ce anume v-au comunicat cei de la firma de recuperari?Notificare? Executarea o poate incepe banca prin executorii bancari, daca are , sau societatea de recuperarii atunci cand va obtine o hotatare judecatoreasca impotriva dvs. pentru mai multe informatii,comunicati mai multe amannunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe apartamentul parintilor - pentru ca acolo am domiciliul ?! kamikatze59 kamikatze59 Pentru suma acordata pe un card de credit – obtinut numai pe baza adeverintei de salar, din 2005 - la care din septembrie 2009 - cand am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)