avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita in prezenta mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita in prezenta mamei

in urma unei hotarari de divort mi s-a stabilit un program de vizita al copilului meu de 1,5 ani. cf aceste hotarari sunt obligat sa imi vad copilul in prezenta mamei. pana la ce varsta a copilului va trebui sa il vad in prezenta ei?
Cel mai recent răspuns: stefi_gv , utilizator 22:14, 15 Mai 2010
Nu este o varsta standard, asta variaza de la judecator la judecator, de la instanta la instanta.Cred ca puteti face o noua cerere , pt modificare programului pe la 4 ani.
Nu stiu daca chiar pana la 4 ani dar mai trebuie sa asteptati...
In momentul in care minorul va creste in varsta si va avea nevoie mai putin de prezenta mamei(varsta inca frageda probabil ca reclama acest lucru,situatie avuta in vedere si de instanta la pronuntarea hotararii) va fi posibil sa formulati o cerere de stabilire a unui program de relatii personale cu minorul.
in mod normal se stabileste acest program, asta am inteles, dar de fiecare data cand merg sa vad copilul trebuie sa suport si reprosurile si certurile cu fosta sotie.ea sta intr-o garsoniera.copilul l-a dus la mama ei si acolo sta permanent, il aduce in garsoniera numai ocazional sau cand am eu program de vizita.de cateva ori m-a tinut pe hol cu copilul.era pusa o patura pe jos pe gresie si am stat acolo cu el.
De aceea vreau sa depun cerere sa pot lua copilul in orele de vizita.
Este posibil sa obtin asta, tinand cont de argumentele de mai sus?
poate ca este adevarat ceea ce spuneti dar cum dovediti?
o astfel de mama, in opinia mea, nu numai ca nu va respecta pe dvs dar nici la copil nu tine prea mult! pacat!

Alte discuții în legătură

Copilul este la sotia mea, si nu ma lasa sa il vad. si sa il iau cu mine Mircearazvan Mircearazvan Sotia mea a plecat de acasa, si-a luat citeva haine si pentru copil si a plecat la mamasa, am avut o discutie si nu o cearta nu mai este loc de impacare, ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilește părintele rezident în caz de divorț? Letiția97 Letiția97 Unul dintre parinti poate interzice celuilalt parinte sa isi vada copilul pana la sentinta de divort ? Parinte infidel , se adreseaza urat partenerei de viata ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ? dausioana dausioana ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ,al minorului, avand in vedere ca ea lucreaza in ture iar eu cu program de la 8-16? (vezi toată discuția)