avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sanse am la obtinerea unui program de vizita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ?

ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ,al minorului, avand in vedere ca ea lucreaza in ture iar eu cu program de la 8-16?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:59, 17 Octombrie 2010
Ce intelegeti prin program de vizita nelimitat?
Un program de vizita veti obtine ,pentru ca este un drept stabilit de lege in favoarea parintelui caruia nu i s-a incredintat minorul, insa un program de vizita este unul limitat la anumite ore , zile, perioade-concediu - vacanta minorului, program care trebuie sa respecte programul de odihna, masa, scoala , pregatire lectii, etc.al minorului dar care sa fie echitabil pentru ambii parinti.
Cred ca doriti incredintarea minorului.
Puteti incerca, de ce nu?
Ce varsta are?
adica..vreau sa-mi vad copilul in fiecare zi.,2 ore macar..bineinteles respectand programul copilului
as dori incredintarea copilului,bineintes,dar nu cred ca voi obtine asta avand in vedere varsta de 4 ani a minorului.vreau insa sa-mi vad copilul zilnic macar 2 ore.momentan stam impreuna toti 3(eu,mama si copilul)pt ca ma ameninta ca daca divortez placa cu micutul si nu-l mai vad.mi-e frica sa divortez tocmai pt ca nu concep sa nu-mi mai vad copilul.
Mda, de fapt doriti stabilirea altui program de vizita decat cel actual?
Aveti toate sansele.

Edit later: da, are o varsta frageda, aveti dreptate, instanta de obicei acorda custodia mamei. Pai...mai suportati-o pe sotie cativa ani...pana cand se face bebe mai marisor...daca o credeti in stare sa fuga cu copilul si sunteti dispus sa va sacrificati pt a sta cu el, sunteti de laudat.
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat

Alte discuții în legătură

ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o sa-l mai vad. dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Cum imi castig drepturile asupra copilului minor dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)