Ce intelegeti prin program de vizita nelimitat?
Un program de vizita veti obtine ,pentru ca este un drept stabilit de lege in favoarea parintelui caruia nu i s-a incredintat minorul, insa un program de vizita este unul limitat la anumite ore , zile, perioade-concediu - vacanta minorului, program care trebuie sa respecte programul de odihna, masa, scoala , pregatire lectii, etc.al minorului dar care sa fie echitabil pentru ambii parinti.
as dori incredintarea copilului,bineintes,dar nu cred ca voi obtine asta avand in vedere varsta de 4 ani a minorului.vreau insa sa-mi vad copilul zilnic macar 2 ore.momentan stam impreuna toti 3(eu,mama si copilul)pt ca ma ameninta ca daca divortez placa cu micutul si nu-l mai vad.mi-e frica sa divortez tocmai pt ca nu concep sa nu-mi mai vad copilul.
Mda, de fapt doriti stabilirea altui program de vizita decat cel actual?
Aveti toate sansele.
Edit later: da, are o varsta frageda, aveti dreptate, instanta de obicei acorda custodia mamei. Pai...mai suportati-o pe sotie cativa ani...pana cand se face bebe mai marisor...daca o credeti in stare sa fuga cu copilul si sunteti dispus sa va sacrificati pt a sta cu el, sunteti de laudat.