avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sanse am la obtinerea unui program de vizita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ?

ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ,al minorului, avand in vedere ca ea lucreaza in ture iar eu cu program de la 8-16?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:59, 17 Octombrie 2010
nu stiu daca m-ati inteles bine.momentan suntem casatoriti.si stam impreuna.nu se mai poate repara aceasta rel.dar ea ma ameninta ca daca divortez ,ea va lua copilul si pleaca din oras si eu n-o sa-l mai vad.acum stau si ma gandesc ce sa fac?plec de acasa oricum.dar e mai bine daca divortez sau nu?daca nu divortez mi-e frica ca legal nu am ce sa fac daca pleaca cu copilul.daca divortez probabil o sa o oblige legea sa ma lase sa-mi vad copilul,nu?
Eu am inteles.
Dar, daca fuge cu copilul, sunt cazuri in care nu mai e gasita mama cu copilul, mai pleaca in strainatate...si cu hotararea jud. de stabilire a programului de vizita va stergeti la ...
De aceea am spus ca daca o stiti in stare sa faca ce promite acum, stati linistit - pt copil.
Daca aveti impresia ca se respecta legea in Romania, dati divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o sa-l mai vad. dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Cum imi castig drepturile asupra copilului minor dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)