avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o sa-l mai vad.

momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o sa-l mai vad.nu stiu ce sa fac.va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti in anumite aspecte.[1.daca ne despartim dar nu divortam si ea pleaca cu copilul,am vreun drept sa-mi vad copilul daca ea nu ma lasa?2.sau e mai bine daca divortez?atat ma intereseaza cum pot sa-mi vad copilul?daca divortez,pot sa obtin drept de vizita nelimitat?mentionez faptul ca stam impreuna doar pt ca nu stiu ce sa fac sa nu pierd copilul avand in vedere amenintarile ei.va rog mult sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:51, 17 Octombrie 2010
Puteti divorta linistit. In actiunea de divort,puteti formula un capat de cerere cu privire la obtinerea unui program de vizitare al minorului.
Angajati un avocat,care va va spune ce aveti de facut.
Succes.
Daca fuge cu copilul deschideti proces si veti obtine incredintarea minorului pana la finalizarea divortului.
Va trebui insa sa va angajati avocat.
avand in vedere ca ea lucreaza in ture,iar eu cu program normal de la 8 la 16,ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat?
Program de vizita nelimitat nu veti obtine prin instanta.
Nici incredintarea nu cred ca o veti obtine.Credeam ca sunteti mama minorului...
Veti obtine un program de weekend...
Acest program se va da fie in prezenta mamei minorului,fie fara prezenta ei cu dreptul de a lua minorul la domiciliul dvs.
Depinde foarte mult si ce varsta are minorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi castig drepturile asupra copilului minor dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ? dausioana dausioana ce sanse am la obtinerea unui program de vizita nelimitat ,al minorului, avand in vedere ca ea lucreaza in ture iar eu cu program de la 8-16? (vezi toată discuția)
Pot sa am incredere in ceea ce-mi spune avocatul meu?sau sunt doar un "alt client " ioanraul ioanraul sunt in pragul unui divort si am stat de vorba cu un avocat.motivele divortului sunt nepotrivirea de caracter,lipsa comunicarii intre parti,etc ,practic ... (vezi toată discuția)