avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie la executare - poprire venituri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie la executare - poprire venituri salariale?!!

Buna ziua
Ce mai poate face un girant in momentul in care a primit titlul executoriu la societatea unde lucreaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Cosoleanu , Consilier juridic 20:23, 28 Martie 2007
Depinde ff.mult de contractul semnat de girant, in acesta se specifica daca debitorul trebuie urmarit mai intai, daca exista solidaritate etc. In mod normal creditorul se indreapta mai intai impotriva debitorului sau direct dar din moment ce girantul a inceput sa fie urmarit....nu prea mai incape loc de discutii. Oricum va atrag atentia ca in cadrul executarii silite se pot face discutii privind titlul executoriu daca acesta nu este o hotarare judecatoreasca. Consultati un avocat cu toate actele.
Referitor la executare, nu este o hotarare judecatoreasca, banca prin executor bancar a solicitat societatii la care girantul este angajat punerea in executare a Contractului de credit, devenit titlu executoriu prin investire. Acesta nu a primit la domiciliu nici o somatie de plata. Ce poate face in situatia existenta? Atat impotriva bancii, cat si a debitorului, persoana fizica, pe care l-a girat?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Girant banca nclsamy nclsamy Buna seara, O prietena de familie trece prin niste momente groaznice. Acum 4 luni a fost diagnosticata cu cancer, dupa care a inceput un tratament agresiv ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)