avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru instalatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru instalatie

Buna seara.Un prieten de al meu are un utilaj pe care il tine intr-un depozit linga Plopeni. Acest depozit este inchiriat de o firma italiana ITR dar in ultimele luni nu a platit chiria. Proprietarul a pus sechestru pe tot ce se afla in depozit.Intrebarea mea este daca are dreptul sa puna sechestru si pe utilajul prietenului meu?Repet utilajul nu este proprietatea firmei italiene care este chiriasul.Spuneau ceva de un drept de retentie....
Cel mai recent răspuns: roxana76 , utilizator 21:28, 14 Mai 2010
nu ,daca prietenul nu avea nici o oblig fata de propr;probabil ca proprietarul nu stia exact...sa vb cu el ,daca nu il act in judecata
Multumesc pentru raspuns. Deci poate sa-l actioneze in judecata.Cunoaste cineva un avocat din Campina care sa rezolve aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru fisc danadaia danadaia Buna ziua Am o firma de gaterare.Pe platforma unde imi desfasor activitatea era parcat un utilaj care apartinea unui vecin (neavand unde sa-l parcheze il ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri AlexandruPetre AlexandruPetre Buna ziua, as dori sa ma lamuriti intr-o chestiune pentru a dobandii un bagaj de cunostinte inainte de a ma duce la politie pentru a depune o plangere. Tin ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau altceva babeo babeo am un contract de inchiriere la care am ramas restant cu chiria pe 2 luni insumind 2500 lei.Proprietarul a inchis portile nepermitind intrarea sau iesirea cu ... (vezi toată discuția)