avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale abuz de incredere sau altceva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

abuz de incredere sau altceva

am un contract de inchiriere la care am ramas restant cu chiria pe 2 luni insumind 2500 lei.Proprietarul a inchis portile nepermitind intrarea sau iesirea cu marfa sau altceva de 6 luni si nepermitind sa scot utilajele de productie.Ce este de facut in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: babeo , utilizator 18:01, 14 Februarie 2007
plateste chiria, propritarul are dreptul de retentie asupra bunurilor mobile ale chiriasului in caz de neplata a chirirei:(
nu are acest drept atita timp cit exista un contract in care nu se prevede clauze
nu treba musai inserata in contract clauza;)
aratami si mie legea care spune ca prietarul poate sa opreasca bunurile fara sa fie reziliat contractul sau sa nu imi dea posibilitatea de a vinde marfa , lucru pe care eu l-am facut sa achit din chirie.cred ca nu esti in bransa si vorbesti sa te afli in treaba.
cred ca nu esti in bransa si vorbesti sa te afli in treaba.


@ babeo:

oops :">,
dar tu ce pregatire ai de poti califica asa de dur pe cineva care s-a deranjat sa-ti raspunda ?
scumpa lara cred ca iti vei lua ceva "minutze" in jos :))... probabil ca si eu :P

babeo, eu zic sa pui nitel mina pe batrinul cod civil si poate te lamuresti
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retentie, chirias care refuza sa plece CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, o sa fiu scurt. Parintii mei au avut un chirias. Chiriasul a plecat, nu a platit chiria pe 3 luni + datorii la cheltuieli de vre-o 1500 ron. ... (vezi toată discuția)
Recuperare chirie si evacuare chirias fanex88 fanex88 Am probleme cu chiriasul, a platit sume mici si a ramas in urma acum ar fi cu chiria la ianuarie 2014. Problema e ca la contract a fost facuta o modificare la ... (vezi toată discuția)