Buna ziua. Domnului X i s-a reconstituit dreptul de proprietate (pe leg 18/91) pt. un teren Y pe care am aflat recent ca il vanduse in 1980 unei persoane, banuiesc ca fara contract. In 1994 i s-a emis domnului X titlu de proprietate pe terenul nostru. Banuiesc ca comisia de fond funciar observand ca terenul lor Y era ocupat (si nestiind faptul ca domnul X a vandut terenul Y, a validat cererea de reconstituire a dreptului de proprietate depusa de acesta) si la pus in proprietatea terenului nostru deoarece noi nu aveam titlu de proprietate si au considerat ca e liber. Mentionez ca ni s-a eliberat in 2001 o adeverinta de proprietate numai cu denumirea terenului(nu cu nr. topo.) si suprafata, Instanta a respins in 2005 actiunea noastra de anulare a TP cu hot. irevocabila (hot. curte de apel) pe motiv ca nu am facut dovada ca nr. topo de pe titlu domnului X ar fi cele din adeverinta noastra (mentionez ca terenul este in folosinta familiei noastre de peste 100 ani)
si a precizat ca urmeaza sa fim pusi in posesia terenului inscris in adeverinta noastra de proprietate. (Mentionez ca noi nu am stiut, cand am inaintat actiunea in instanta, ca domnul X a vandut acel teren Y, numai recent am aflat). Intrebarea mea este: CE AM MAI PUTEA SA FACEM ??? #-o#-oX-(X-(
Precizarile dvs sunt necalare
Avand in vedere ca mentionati cauza pe rol,asteptati hotararea acesteia ,care se poate pronunta competent in baza probelor administrate
Proprietate
lordionis
Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint:
Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ani ... (vezi toată discuția)
Teren
lordionis
Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint:
Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ... (vezi toată discuția)