Buna ziua
As avea avea si eu doua probleme.Una este legata de fostul loc de munca.Am demisionat in luna aprilie pe 16si mi-am incheiat perioada de preaviz pe 30 mai2010. In data de 5 mai ac urma sa imi ridic salariul si banii pe zilele de concediu ramase. vreau sa va spun canici astazi nu mi-am luat dreptul salarial si vreau sa fac ceva in privinta asta. As dori sa va intreb daca ar fi cel mai indicat sa merg la protectia consumatorului sau va rog sa ma indrumati dvs
A doua problema am fost la un pas sa imipregatesc actele pentru a lucra in strainatate in anglia bineinteles consiliata de o anume firma e recrutare si era sa pierd vreo 1000 de lire daca nu ma opream la timp.Daca cunoasteti o firma serioasa si acreditata care se ocupa cu asa ceva va rog sa imi dati un semn .V a multumesc din suflet
Cu respect,
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.