avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general neplata salariilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

neplata salariilor

Buna ziua
As avea avea si eu doua probleme.Una este legata de fostul loc de munca.Am demisionat in luna aprilie pe 16si mi-am incheiat perioada de preaviz pe 30 mai2010. In data de 5 mai ac urma sa imi ridic salariul si banii pe zilele de concediu ramase. vreau sa va spun canici astazi nu mi-am luat dreptul salarial si vreau sa fac ceva in privinta asta. As dori sa va intreb daca ar fi cel mai indicat sa merg la protectia consumatorului sau va rog sa ma indrumati dvs
A doua problema am fost la un pas sa imipregatesc actele pentru a lucra in strainatate in anglia bineinteles consiliata de o anume firma e recrutare si era sa pierd vreo 1000 de lire daca nu ma opream la timp.Daca cunoasteti o firma serioasa si acreditata care se ocupa cu asa ceva va rog sa imi dati un semn .V a multumesc din suflet
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 17:58, 15 Mai 2010
Buna ziua !
Depuneti o plangere la ITM ( Inspectoratul teritorial de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare agent plasare forta demunca solongabriel solongabriel vreau sa plec in germania la munca in agricultura ,dar cine imi confirma ca firmele de recrutare nu au anunturi false si sunt de buna credinta?multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca anglia, taxa crsr crsr buna ziua, sunt in cautarea uni loc de munca si am gasit un anunt cu sofer distribuitor coletarie in Anglia, asigurandu-se transport, cazare si asigurare ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)