avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna ziua!asi avea o intrebare daca se poate;un niste prieteni a violat o fata dar doar unul a intrat mai grav la,luat pt 29 de zile pt audieri cati ani poate lua intotal el a fost prins in flagrant deci nu poate obiecta nimic.Va multumesc.Respectele mele
Cel mai recent răspuns: dang3r , utilizator 19:11, 15 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Depinde , de la 3 la 10 ani in varianta simpla sau, in functie de agravante .
Poate lua de la 10 la 25 de ani daca fata nu a implinit 15 ani.Depinde si de trecutul infractional al faptuitorului, de unele circumstante care pot atenua sau agrava pedeapsa.
Daca doriti un raspuns la obiect,va rog,in folosul dvs,dati cat mai multe detalii asupra celor intamplate si asupra varstei persoanei care a fost violata
sub18 ani yo exact nu stiu finca nu am mai luat legatura cu ei.dar din cate am inteles fata si.a schimbat declaratia si ii baga si pe ceilanti in prima declaratie a spus ca a fost doar unul acu iri schimba declaratia poate!ms d rasp
Daca faptele vor fi dovedite de materialul probatoriu administrat ,de expertiza medico-legala asupra persoanei vatamate,este posibil sa fie luata masura arestarii preventive si impotriva tuturor participantilor la viol dovediti.
Conteaza varsta exacta a minorei in stabilirea incadrarii juridice,variantele fiind cele aratate de distinsii colegi de site ca si participatiunea concreta a fiecaruia din grup.

Alte discuții în legătură

Viol emargga emargga Buna. Nu stiu daca am nimerit forumul ce imi este necesar. Astazi am aflat despre un viol ce a avut loc in iulie 2011. Fata violata este hipoacuzica, a fost ... (vezi toată discuția)
acuzatie de viol DragomirAlinaDana DragomirAlinaDana Buna ziua! Doi prieteni au fost acuzati de viol si lipsire de libertate,cu o fata de 16 ani.Acestia s-au intalnit la coltul strazii in cartier si au mers toti ... (vezi toată discuția)
Violarea unui minor, cu ani în urmă inay inay Fiul meu, are 21 de ani și acum cateva zile mi.a spus că la varsta de 13-14 ani ar fi fost violat de un verisor al meu. Sunt bulversata. Ce pot sa fac? Dacă ... (vezi toată discuția)