avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna ziua!asi avea o intrebare daca se poate;un niste prieteni a violat o fata dar doar unul a intrat mai grav la,luat pt 29 de zile pt audieri cati ani poate lua intotal el a fost prins in flagrant deci nu poate obiecta nimic.Va multumesc.Respectele mele
Cel mai recent răspuns: dang3r , utilizator 19:11, 15 Mai 2010
Trebuie sa isi angajeze avocat.
In general, pedepsele aplicate sunt undeva de 7 ani, 10 ani...
Sa se apere cum poate si singur nu are nicio sansa.
Indiferent ca va avea judecator femeie sau barbat trebuie sa se apere si cum singur nu poate...

avocat Claudiu Lascoschi
Fata isi poate schimba declaratia si poate sa afirme orice, in lipsa probatoriilor ..a recunoasterii faptei de catre cei implicati..e cam greu.Daca a fost facuta o expertiza medico legala este mai simplu de dovedit vinovatia celorlalti...
va multumesc pt raspunsuri daca o sa mai aflu detali o sa mai discutam subiectul o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol emargga emargga Buna. Nu stiu daca am nimerit forumul ce imi este necesar. Astazi am aflat despre un viol ce a avut loc in iulie 2011. Fata violata este hipoacuzica, a fost ... (vezi toată discuția)
acuzatie de viol DragomirAlinaDana DragomirAlinaDana Buna ziua! Doi prieteni au fost acuzati de viol si lipsire de libertate,cu o fata de 16 ani.Acestia s-au intalnit la coltul strazii in cartier si au mers toti ... (vezi toată discuția)
Violarea unui minor, cu ani în urmă inay inay Fiul meu, are 21 de ani și acum cateva zile mi.a spus că la varsta de 13-14 ani ar fi fost violat de un verisor al meu. Sunt bulversata. Ce pot sa fac? Dacă ... (vezi toată discuția)