avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat pe okazii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat pe okazii

Am trimis prin fan curier un pc in tg jiu si m-am adresat soferului ca eu trebuie sa primesc la schimb un colet iar el sa adresat 'nu eu sunt soferul care face drumuri'si nici nu a scris pe carcasa pc-ului 'ramburs' Acestui om daca pot sa-i zic i-am trimis coletul: Data expedierii: 13. 05. 2010
Status-ul expeditiei este Livrat

Confirmare de receptie: SILVIU ADRIAN
Data livrarii: 14. 05. 2010

Acesta este linkul dp okazii [ link extern ]
Ora livrarii: 09:45

Si el trebuia sa-mi trimita un laptop si nu mi-a venit nimic..am incercat in aceasta dimineata sa-l sun,a raspuns i-am zis salut sunt eu baiatul cu laptopul si apoi a inchis telefonul..am adresa lui si ce am vorbit cu el pe okazii...ce as putea sa fac >?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
chinez2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: chinez2007 , utilizator 19:41, 15 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Sa fac in bucuresti plangere sau la el in Tg jiu?
Se pare ca acest site a devenit"raiul" smecherasilor si micilor excroci.
Daca puteti dovedi intelegerea dintre dvs si faptul ca aceasta nu a fost onorata,cu acte,martori,alte probe admise prin lege formulati impotriva autorului faptei plangere penala ,la politia sau la Parchetul competente teritorial,pentru inselaciune in sensul disp.art.215 c.pen..
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri persoane juridice
2-In ultima perioada ,au fost comunicate numeroase situatii,similare
In baza probelor/documentelor justificative,formulati plangere impotriva destinatarului coletului,sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune
Plangerea o depuneti la parchetul responsabil domiciliului dvs
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
ynocentta, utilizator
Plangerea o formulati la Bucuresti la politia sau parchetul competente teritorial in raport de domiciliul faptuitorului,probabil si locul savarsirii faptei.

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii sceptic sceptic In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron. In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Inselat online pe site romanesc! marcu1989 marcu1989 Ma confrunt cu o situatie neplacuta , prima de genul asta !am fost inselat pe siteul okazii.ro ! de un utilizator care a vrut sa imi cumpere laptopul !am ... (vezi toată discuția)