avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat ONLINE pe site Romanesc!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat ONLINE pe site Romanesc!

Ma confrunt cu o situatie neplacuta , prima de genul asta !am fost inselat pe siteul okazii.ro ! de un utilizator care a vrut sa imi cumpere laptopul !am trimis coletul dar din pacate nu am mai primit nimic de la el ! am facut in noaptea aceea sesizare la politie si am depus o declaratie ! mai am si 4 martori care au fost cu mine cand am depus coletul ,am arhiva pe okazii, persoana respectiva mi-a trimis si o copie de mail de buletin fals mi-a trimis o identitate falsa care ulterior am aflat ca este prierdut din 2001! dar pana la urma am desopedit imediat cine este persoana adevarata ,din pacate dupa ce am fost inselat !am declarat tot !am fost cu un alt laptop la sectia 21 unde am facut plangere si am facut dovada cu arhiva si dovada gasirii adevaratei persoane ,(avand mai multe indicii care incrimineaza aceasta persoana ) domnii de acolo s-au convins de persoana gasita de mine (adevaratul inculpat) dupa ce am depus declaratia tot dansi mi-au spus ca cica nu trebuia sa o depun acolo ci la 20 (acolo stateam in chirie ~sectorul 6~)in fine am fost la fiecare din sectii ,pentru ca la 20 mi s-a spus ca se va trimite dosorul ! acum nu mai stie nimeni pe unde este dosarul ! ba la 20 ba la 21 ba la parchet ! ce mai este de facut?sa imi iau gandul ?sa apelez la un avocat ?! eu stiu cine este persoana ! dar nu stiu adresa exacta !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:57, 13 Ianuarie 2012
Mergeti in audienta la Primul procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorul 6 , cu un memoriu in care inserati numerele de inregistrare ale plangerilor depuse si solicitati acestuia sa dispuna sa vi se comunice rezultatul cercetarilor intreprinse si sa solicite si urgentarea cercetarilor efectuate.
Daca nu se gasesc plangerile formulate , depuneti una noua cu acelasi continut la unitatea de parchet mentionata , aratatnd ca desi ati formulat plangeri penale , acestea v-au fost pierdute , indicand eventual si numerele de inregistrare ale plangerilor depuse la politie
asresa este pe str. Scaune nr. 1-3, sectorul 3 ?
imi poate spune si mie cineva unde este adresa sigur??!! pentru a stii cum ajung la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6
Bucuresti , str.Scaune , daca nu ma insel .
Langa Camera de garda a Spitalului Coltea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Inselaciunile online pot fi reclamate la politia economica? Peska Peska Ma confrunt cu o situatie neplacuta, prima de acest gen de altfel. Desi sunt cumparator inrait de pe e-bay, n-am patit niciodata asa ceva. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii sceptic sceptic In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron. In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)