Am si eu problema urmatoare:
Dupa moartea bunicilor tatal meu si surorile lui au facut succesiunea unui pamant.
La cativa ani dupa succesiune surorile si-au donat fiecare partea tatalui meu, asta in 1996.
Acum tatal meu a a facut actiune in constatare si in loc de 600 de mp (atata a declarat bunicii mei) acum avem 1300, care de fapt este suprafata reala a pamantului.
Tatal meu a facut cartea funciara pe noua suprafata si mi-a trecut mie si fratelui meu prin act de vanzare-cumparare.
Acum cativa ani o sora a tatalui meu a decedat.
Acum o fica a unei surori a tatalui meu (care a si-a donat partea in 1996) ne tot ameninta ca o sa redeschida succesiunea.
Intrebarea este daca poate sa o faca ( pe tot pamantul sau doar diferenta capatata prin actiunea in constatare ) ???
Si ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie ?
multumesc frumos.
O sora a decedat (Maria) insa fica altei surori (Angela) a tatalui care traieste spune ca o sa redeschida succesiunea. Acum are si procura de a actiona in numele mamai ei (Angela).
Si in acest caz raspunsul este acelasi ?
Multumesc.
Succesiune
m1rcea
Buna ziua,
As dori un sfat privind o succesiune.
Tatal a decedat anul trecut. Bunica din partea tatalui traieste. Tatal are o sora. Sora acum cativa ani ... (vezi toată discuția)
Succesiune
maria_corina29
buna ziua, bunicul meu a murit in 2006 iar bunica in 2012 ian. Au 2 mostenitori tata si sora lui. au de impartit o casa de paianta de 30 mp, curtea de 600 mp ... (vezi toată discuția)