avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,

As dori un sfat privind o succesiune.
Tatal a decedat anul trecut. Bunica din partea tatalui traieste. Tatal are o sora. Sora acum cativa ani sub pretextul ca vrea sa vanda actiunile bunicului decedat a facut cu tata succesiune, dar n-a facut doar pe actiunile respective, ci pe tot. Astfel, tata a semnat ca o lasa pe bunica mostenitoare, si ei amandoi dupa moartea ei.
Matusa a vandut deja pamantul familiei, acum doreste sa vanda si casa parinteasca. Bunica are 83 de ani si a luat-o pe bunica la ea.
Se mai poate face ceva in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Alina Musat , Avocat 21:12, 13 Iunie 2009
Poate ar fi indicat sa vorbiti cu bunica.
Oricum, la decesul bunicii puteti contesta aceea vanzare daca considerati ca este ilegala....pana atunci nu prea aveti de face, proprietar e bunica si ea face ce vrea ....
buna ziua ,
fara rautate va spun dar nu prea mai aveti ce face, pana la decesul bunici si atunci daca mai ramine ceva nevindut .
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2009
ContSters58959, utilizator
Este adevarat, cat traieste bunica face cam ce vrea cu bunurile sale.Din punctul meu de vedere nu aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)
Vanzare de teren extravilan cmarian90 cmarian90 buna ziua, vreau sa ma ajuta-ti cu cateva sfaturi in legatura cu vanzarea unui teren extravilan. Sora tatalui meu vrea sa vanda pamantul bunicului meu ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune windows2000 windows2000 buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema legata de tema succesiunii: -bunica mea(bunicul meu nu mai traieste nici el) a ... (vezi toată discuția)