avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns urgent va rog!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns urgent va rog!!!!!!!!!!!!!!

eu am lucrat la o companie internationala de asigurari ca unit manager cu contract de colaborare.in urma unor divergente am hotarat sa-mi dau demisia.problema mea se refera la faptul ca direcorul ma ameninta ca daca clientii din portofolul meu nu isi continua contractele eu si agentii mei vom scoate banii din buzunar pe care i-am luat la momentul respectiv ca bonificatie.trebuie sa mentionez ca in contractul de colaborare nu exista nici o clauza care sa se refere la acest lucru.au dreptul sa ne hartuiasca cu amenintari nefondate?mai mult cand am inceput sa ne certam ne-au oprit salariile pe luna anterioara de productie scanadalului.si anume salariul meu de 1000 euro si cel al agentilor de 400 de euro fiecare.in plus agentii nu au nici o legatura cu scandalul dar le-au fost opriti bani pt ca eu am fost managerul lor
astept raspuns urgent multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:59, 30 Martie 2007
Atata timp cat ramane in granitele dreptului civil, fiecare e liber sa sustina orice aberatie, dar asta nu inseamna ca ea sa aiba si vreun efect, in principiu. Ar fi interesant de stiut cum suna clauza in baza careia s-a acordat bonificatia. Era legata strict de momentul incheirii contractului? Era conditionata de urmarirea derularii lui pe o anumita perioada?
trebuie studiate clauzele acestui contract de colaborare, care este un contract civil si nu are aplicatie in dr. muncii#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme s.c. revanzatoare omnia turism biulian biulian Buna ziua. Anul trecut am cumparat o vacanta pentru 4 persoane de la o S.C. de turism. In contract nu scrie ca este revanzatoare, colaboratoare sau sa faca ... (vezi toată discuția)
Omnia turism in insolventa dar eu am cumparat de la o ag.revanzatoare biulian biulian Buna ziua. Anul trecut am cumparat o vacanta pentru 4 persoane de la o S.C. de turism. In contract nu scrie ca este revanzatoare, colaboratoare sau sa faca ... (vezi toată discuția)
Rugaminte- imposibilitate plata credit malina_alina33 malina_alina33 Buna seara, Am o rugaminte adresata celor care sunt in cunostinta de cauza. Am contactat acum 5 ani un imprumut de nevoi personale, cu termen de rambursare ... (vezi toată discuția)