In primul rand vreau sa va multumesc pentru RASPUNS.In al doilea rand pot sa va spun ca am fost la inspectoratul judetului Dambovita in legatura cu Universitatea Spiru Haret si nu m-au putut lamurii in legatura cu aceasta problema daca vom fi primiti la examenul de titularizare.Asteapta raspuns da la Minister.Nu m-au intrebat ce profil am terminat deci mi-am dat seama ca toti de la spiru suntem in aceeasi ,,oala,, e groznic.Imi este teama ca inintea examenului de titulatura ne vor afisa ca nu putem participa.La noi totul e posibil.As trimite un memoriu si la Ministerul Educatiei dar cu problemele care se confrunta tarisoara noastra nu cred ii va da nimeni atentie.Va multumesc
Eu va sfatuiesc sa faceti dosarul si inscrierea la titularizare si anterior, cu o perioada de timp mai mare (chiar imediat :D) sa adresati in scris o cerere catre forul decident (ISJ) prin care sa vi se comuice admiterea sau nu la examen cu comunicarea temeiului legal al eventualului refuz. Comunicarea o faceti prin posta cu confirmare de primire, iar in 30 de zile trebuie sa vi se raspunda. In urma raspunsului, consultati un avocat si atacati eventuala decizie de refuz a ISJ in instanta.
Succes!