avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. II din Legea nr.387/2009

Sunt cadru didactic, educatoare-educator la o şcoală specială, iar momentan sunt încadrată institutor I.
Sunt absolventă a Colegiului Universitar, Specializarea Institutor, Universitatea de Nord Baia Mare, cu durata studiilor de 3 ani şi a Ciclului I - studii universitare de licenţă (sistem Bologna) - Facultatea de Psihologie din Bucureşti, specializarea Psihologie, din cadrul Universităţii Spiru Haret.
Doresc să mă lămuriţi de ce nu pot fi încadrătă profesor.

Cel mai recent răspuns: dorae , utilizator 21:26, 21 Mai 2010
Probabil pt ca nu ati absolvit liceul pedagogic.
Aştept răspuns de la un avocat...nu de la cei care nu au competenţa juridică necesară.
Raspunsul meu era chiar pertinent, dar daca doriti raspunsuri doar de la avocati, atunci puteti astepta mult si bine, deoarece chiar nu cred ca o sa fuga multi sa citeasca legislatia specifica invatamantului pentru a va putea satisface pe dv.
PS. Imi cer mii de scuze ca am incercat sa va ajut!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor s sau ssd? ramonal ramonal BUNA ZIUA! SUNT ABSOLVENTA A LICEULUI PEDAGOGIC, A GOLEGIULUI DE INSTITUTORI, A FACULTATII DE PSIHOLOGIE -CICLUL I BOLOGNIA. CUM O SA FIU INCADRATA? ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)