avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate loteria australiana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loteria australiana

ieri am primit un email precum ca am cistigat o suma de bani si felicitari
eu nu am jucat la asa ceva dar cred ca este o inselatorie,ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 18:02, 16 Mai 2010
Bineinteles ca e inselatorie. Sterge emailul si uita de el. Sau baga-l in spam.
depinde pe ce site-uri navigati.functie de acestea puteti primi astfel de mesaje zi de zi
Eu primesc inca de prin 2007 mailuri de la loteria australiana...cica am castigat la greu. Dar nu le-am raspuns nimic...le-am sters. Cine ne-ar premia asa pur si simplu? toata lumea vrea sa primeasca bani, nu sa ofere...ia ganditi-va ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune la achizitionarea unui joc online gurauflorin gurauflorin Pe un site se pot crea jocuri cu bani prin diverse metode..prin comanda telefonica si cont pay-pal,cand il creezi iti spune ca poti castiga bani reali din acel ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)