avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrarea in legalitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrarea in legalitate

am obtinut in 2004 autorizatia de constructie pentru p+m,am construit dat nu am respetat proiectul initial.nu am depus la primarie finalizarea lucrari.ce trebue sa fac sa intru in legalitate cu constructia
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:20, 16 Mai 2010
Daca nu ati respectat proiectul initial,daca nu ati reinnoit autorizatia,va revine obligatia sa reluati procedura obtineri formalitatilor legale
maryusit200 a scris:
am obtinut in 2004 autorizatia de constructie pentru p+m,am construit dat nu am respetat proiectul initial.nu am depus la primarie finalizarea lucrari.ce trebue sa fac sa intru in legalitate cu constructia.

Buna ziua,
1.
Solicitati un Certificat de Urbanism pentru situatia reala.
2.
Comandati un Proiect tehnic faza PAC pentru situatia reala
3.
Solicitati o Autorizatie de construire pentru intrare in legalitate cu noua situatie.
4.
Copnstituiti documentatia "Cartea constructiei"
5.
Faceti receptia la terminarea lucrarilor
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate constructie cu nerespectarea autorizatiei mmem mmem Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: 1. am obtinut certificat de urbanism + proiect constructie vizat spre neschimbare 2. am construit \"putin ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)