avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... MODIFICAREA CIM PE PERIOADA CONCEDIULUI MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

MODIFICAREA CIM PE PERIOADA CONCEDIULUI MEDICAL

BUNA SEARA! AS DORI SA AFLU DACA PE PERIOADA CONCEDIULUI MEDICAL SE POT FACE MODIFICARI IN CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA(MICSORAREA SALARIULUI)? ESTE UN CM PENTRU NEOPLAZIE SI AM PRIMIT NOUL CONTRACT ACASA CU SALARIUL MICSORAT.ESTE LEGAL?
modificarea CIM in conditiile aratate de dv. este ilegala.
Aveti posibilitatea de a ataca in instanta decizia unilaterala de modificare a c.i.m. ... termenul este de 30 de zile de la data primirii deciziei ..actiunea se depune la Tribunalul Judetean in a carui raza aveti domiciliu.
1. Conform art.41(1) din Codul muncii, orice modificare a CIM se poate face numai prin acordul partilor.
2. Pentru asta trebuia incheiat un act aditional la CIM, act semnat de angajator si de salariat.
3. Procedati cum a zis colegul @freeelis. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
VA MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca pe perioada nedeterminata mydulik mydulik As dori sa stiu si eu daca, atunci cand ai contract incheiat pe perioada nedeterminata,angajatorul te poate cocedia fara vreun motiv,ci, pur si simplu te trece ... (vezi toată discuția)
Cim mikik55 mikik55 UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)
Modificarea salariului max36 max36 Poate fi modificat salariul de baza,micsorat,in perioada cat esti detasat la o alta firma? Din cate stiu pe perioada detasarii CIM este suspendat. (vezi toată discuția)