avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducerea utilitatilor din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducerea utilitatilor din inchiriere

Buna ziua Am inchiriat un imobil la mai multii chiriasi (pfa si srl) la care ei platesc o chirie fixa .eu platesc toate utilitatiile in calitate de propietar.Vroiam sa stiu facturile emise de gaze ,curent ,internet,televiziune si altele daca pot fii deduse de undeva pentru ca la fisc nu mi le scade doar cele cu intretinere repararea spatiului .
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 19:56, 19 Mai 2010
aveti mai mult de 5 contracte de inchiriere la 31.12.2009 ? Sunteti inregistrat ca pfa pentru aceasta activitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Plata factura verificare gaz de catre chirias Eladaela Eladaela Buna ziua.Stau intr-un apartament cu chirie,luna trecuta s-a facut verificare la instalatia de gaz si acum a venit factura.Proprietarii imi cer sa platesc eu ... (vezi toată discuția)