avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa o gasim?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa o gasim?

Buna ziua,
De cateva luni fata cumnatei mele care este plecata in Spania,nu a mai dat nici-un semn de viata.Stiam ca este in Zaragozza,dar acum de cand nu mai stim nimic nu avem nici cea mai vaga idee unde sa o cautam.A plecat cu cineva din tara si nu mai raspunde la telefon si nici pe mess.Ne puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 17 Mai 2010
Trebuie sa sesizati Ministerul Afacerilor Externe, Consulatul / Ambasada Romaniei si sa le dati toate datele de identificare ale persoanei disparute.
Contactati /sesizati oficial autoritatile romane ,punand la dispozitie fotografii,datele de identificare ale persoanei ,despre care nu mai aveti informatii
De cat timp nu aveti informatii de la persoana respectiva ?
Daca aveti cunostiinta de persoana in compania careia a plecat, contactati acea persoana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitie in italia doruoros doruoros cum as putea sa gasesc o persoana disparuta an italia? (vezi toată discuția)
Documente expirate in strainatate morena_you morena_you locuiesc in spania de 12 ani si am toate actele expirate, aveam doar pasaporul valabil pana in 2017 da mi l-au furat. ce trebue sa fa prima data pt ca am fost ... (vezi toată discuția)
S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)