avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... DOMICILIU
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

DOMICILIU

Eu si sotul avem in buletin o adresa, dar de 2 ani locuim la alta adresa in acelasi oras la o matusa. Acum tb sa inscriem fetita la gradinita de langa casa unde locuim de 2 ani. Pb este ca prioritate au copii cu adresa de pe raza gradinitei.Adresa din buletin e in partea cealalta a orasului. Ce acte ar trebui facute sa putem demonsta pe hartie ca stam aici?
Cel mai recent răspuns: carmenciu , utilizator 14:15, 17 Mai 2010
Trebuie sa intrati in legalitate, adica sa va inscrieti resedinta (flotantul) in actele de identitate. Astfel, nu veti avea probleme nici cu politia!
Dar nu avem contract de chirie, iar proprietarul nu locuieste in tara, deci nu pot sa imi fac flotant. Alta cale nu exista? Un contract comodat ?
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
carmenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând ne-am făcut flotant în satul în care ... Adriana Cristea Adriana Cristea Bună ziua. De curând ne-am făcut flotant în satul în care locuim dar domiciliul este la oraș. Copilul urmează să îl înscriem la creșă de stat pt ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre flotant si primire in spatiu carmaw carmaw buna ziua, Mama mea( acum prea batrina ) are in prop o garsoniera pe care o inchiriaza de 5 ani la un cuplu=avem contract de inchiriere inregistrat dar nu au ... (vezi toată discuția)