avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. De curând ne-am făcut flotant în satul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. De curând ne-am făcut flotant în satul în care ...

Bună ziua. De curând ne-am făcut flotant în satul în care locuim dar domiciliul este la oraș. Copilul urmează să îl înscriem la creșă de stat pt anul 2024-2025 și aș vrea să știu dacă afectează cumva faptul ca avem flotant in alta parte. Domiciliul este in raza creșei de stat unde dorim sa îl înscriem. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:43, 19 Ianuarie 2024
Nu afectează. La gradinita depuneți copii după fața buletinului, nu și după verso :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu carmenciu carmenciu Eu si sotul avem in buletin o adresa, dar de 2 ani locuim la alta adresa in acelasi oras la o matusa. Acum tb sa inscriem fetita la gradinita de langa casa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)