avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interes
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interes

As avea o singura intrebare:sotul traieste in Romania iar eu in Ungaria.Din motive de sanatate nu pot fi de fata la divort si astazi am primit citatia.Divortul nostru este simpla deoarece nu avem nimic de partajat,nici copii minori.As dori un raspuns ce inseamna ca am obligatia de a depune ÍNTÍMPINARE.trebuie sa fac ceva sau e de ajuns sa nu fiu de fata .
Cu stima: N.Zita
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:48, 17 Mai 2010
Daca nu doriti sa va prezentati personal este suficient sa trimiteti un inscris prin care sa solicitati judecata in lipsa . Nedepunerea intampinarii se constituie intr-o renuntare la aparare , neexistand alta sanctiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strãmutarea judecãrii procesului. Întâmpinare dan_co dan_co Buna ziua. 1. In cazul in care s-a facut o cerere de stramutare a unui proces civil trebuie depusa intampinare la aceasta cerere de catre intimata? 2. Daca ... (vezi toată discuția)
Interes zitazi zitazi as dori un raspuns concret la o intrebare : traiesc in Ungaria,sint grav bolnava cu inima,din aceasta cauza calatoresc greu.as dori ca sotul sa baga divortul ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)