avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatii divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatii divort

peste cateva zile am prima infatisare de divort eu am sa ma prezint dar cred ca fara avocat pot sa cer sa se amane la o alta data sa pot sa imi angajez un avocat, va rog sa imi spuneti cam ce perioada este de la prima infatisare pana la urmatoarea.va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:10, 17 Mai 2010
Puteti solicita un termen sa va angajati avocat.
Urmatorul termen va fi cam peste o luna.
Cu stima, av. Tonica Daniela
Da. puteti. Urmatorul termen va fi fixat peste 1 luna, cel putin. In functie de cat de aglomerate sunt rolurile instantei la care va judecati. Poate fi termen si pana la cateva luni...
Depinde de instanta....de obicei o luna....trebuie sa studiati ce a depus sotia si apoi sa formulati o intampinare...puteti depune intampinarea in trei exemplare la prima infatisare!!!
lupalb13 a scris:

Depinde de instanta....de obicei o luna....trebuie sa studiati ce a depus sotia si apoi sa formulati o intampinare...puteti depune intampinarea in trei exemplare la prima infatisare!!!

Da asa este, daca aveti calitatea de parat, va trebui sa depuneti o intampinare, insa daca cereti termen pentru angajarea unui aparator o va face avocatul dvs. cu siguranta, pentru termenul fixat, dupa ce va studia dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Amanare recurs,daca se poate.... dienusa dienusa azi am avut prima infatisare la recurs,eu cu avocat si fratele meu fara avocat...ceva miroase....intrebarea mea este daca la termenul de pe 17 noe pot cere ... (vezi toată discuția)