avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am nevoie de un raspuns....
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am nevoie de un raspuns....

vreau sa vand o garsoniera dar imi trebuie o schita a ei , pentru evaluare......
nu am schita si nici nu am primit asa ceva la cumparare!
ce trebuie sau ce pot sa fac???
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 22:36, 3 Aprilie 2007
la intabulare se solicita si schita imobilelor.......poti incerca si la primaria unde apartineti....dar cel mai sigur la cadastru si publicitate imobiliara....soliciti o copie a schitei ....nu stiu daca se elibereaza..... aceasta apartinanad ca proprietate intelectuala expertului topo care a facut-o dar daca nu de la ei poti afla cine a fost expertul care a facut schita......si incerci la el.....toate contra/cost bineinteles..... sper sa reusesti......daca nu.....schita noua......alti bani:(
da..o sa incerc asa.
dar nu este vina mea ca nu s-a facut contractul de vanzare cu schita nu?
am scos un extras de carte funciara dupa o succesiune ....dar nu spune sau solicita nici o schita,
am intrebat citiva vecini....nici ei nu au.
daca folosesc una identica merge ???(daca fac rost bineinteles)
Folositi una identica si schimbati adresa pe ea. Nici eu nu am schita pentru ca RA-ul de la care am cumparat nu mi-a dat. Am facut una pe PC si am dat-o la primarie si a fost acceptata.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate stabili delimitarea balconului in mod corect ? Ungurianu Ungurianu Buna ziua, Am cumparat un apartament in 1996 prin contract de vanzare-cumparare inscris la notariat . Atunci nu era necesar cadastru, nici acum nu il am ... (vezi toată discuția)
Cadastru zuzumama zuzumama Daca suprafata masurata in cadastru nu corespunde cu realitatea cum se poate contesta?Cumparatorul poate sa faca alt cadastru cu un alt cadastrist pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)