avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii fisc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii fisc

As dori sa stiu ce se intampla daca o firma nu isi plateste datoriile la administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: carmelalita , utilizator 10:23, 18 Mai 2010
Intra in evidenta serviciului urmariri
pe linga ce a scris ynocentta

"Intra in evidenta serviciului urmariri "

-calculare de penalitati pentru fiecare zi intirziere,controale si amenzi..:hm:
Pina la urma tot va trebui sa plateasca..:(
~ Conținut șters la cerere ~
Mai aveti timp pana la 30.06.2010 sa depuneti cerere pentru amanare la plata. Odata cu cererea se depune si ultimul certificat de atestare fiscala, de unde vor reiesi restantele si accesoriile ce le aveti de plata. Perioada maxima de amanare este de 6 luni, cu depunerea in termen de 15 zile de la decizie a unei garantii reprezentand 40% (in cazul amanarii pentru 6 luni) din suma amanata la plata (scrisoare de garantie bancara si/sau bunuri libere de orice sarcini).
Pentru mai multe detalii puteti consulta O.G. 92/2009 si Lg. 363/2009.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
carmelalita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare taxe la stat toma ioan bogdan toma ioan bogdan Exista ceva legea pentru esalonarea datoriilor persoanelor juridice catre bugetul de stat? Daca exista: ce acte trebuie depuse la dosar pentru apobarea ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator finante ciobanc ciobanc daca am datorii la bugetul de stat si bas aproximativ 25.000 lei si mi-au blocat conturile,pot sa puna si sechestru pe bunuri;se poate pune sechestru fara ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat rita alexandra rita alexandra sunt administrator la o firma care a acumulat datorii la stat.daca incepe executarea silita ce pot sa patesc?se pot atinge si de bunurile mele personale? (vezi toată discuția)