avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs in penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs in penal

Buna seara! La un recurs - pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului - pot
trimite prin posta motivarea recursului, dovezi si o cerere de judecare in lipsa ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:00, 18 Mai 2010
DA!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Multumesc frumos, d-le avocat. Sa fiti sanatos!
Aveti grija ... cererea se depune la instanta care a pronuntat solutia pe care o atacati prin cererea de recurs.
justicemn a scris:

Aveti grija ... cererea se depune la instanta care a pronuntat solutia pe care o atacati prin cererea de recurs.

Da, sa aveti grija.Poate fi vorba de judecatorie,tribunal,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Cai de atac mitoiu mitoiu Buna seara, Va consult intro problema : Pentru o cerere de ridicare a unor restrictii de circulatie in strainatate, instituita de DNA, cate cai de atac sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, ajutati-ma va rog. Lucrez in administratie publica locala, din oficiu vorba vine ipj a intocmit dosar penal pe numele meu si a colegilor mei care ... (vezi toată discuția)