avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare TEREN DE CUMPARAT - pretul cerut de primarie e corect ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

TEREN DE CUMPARAT - pretul cerut de primarie e corect pentru zona Giurgiu?

VREAU SA CUMPAR UN TEREN IN ORASUL GIURGIU , INTRAVILAN (IN ORAS IN ZONA CU TRAFIC SI BLOCURI )DE LA PRIMARIE SI IMI CERE 58 EURO/MP. VREAU SA INTREB ESTE UN PRET CORECT SAU ESTE UN SUPRAPRET.MULTUMESC MULT ASTEPT RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:57, 17 Mai 2010
Probabil ca pretul a fost stabilit de un evaluator si insusit apoi de catre Consiliul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate contesta o evaluare a unui teren vvalentina vvalentina Am cumparat recent un teren intravilan cu 40 euro/mp, platind in total 25.000 euro. Pentru acest teren am platit taxe pentru vanzare-cumparare si impozitul ... (vezi toată discuția)
Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)
Ref.tva la cumparare teren miki_M miki_M Revin cu un subiect mai vechi, avand mai multe date si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008, in urma unei hotarari a consiliului local al orasului ... (vezi toată discuția)