avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, datorie intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, datorie intretinere

Buna ziua,

Am cumparat un apartament de la banca, executat silit, am intrat de curand in posesia acestuia, dar am descoperit ca are datorii de aprox. 9000 RON la intretinere. In pubicatia de vanzare era specificat ca imobilul este grevat de orice obligatie.

Acum, administratorul vine cu o lege 230/2007 art 20. care trateaza o situatie de instrainare a imobilelor. Pe de alta parte, executorul bancar zice ca acest imobil a fost executat silit conform cod de procedura civila si nu are legatura acea lege unde se face instrainare cu acord voit al partilor si zice ca administratia trebuie sa se indrepte in instanta impotriva vechiului proprietar pentru a recupera suma deoarece este o datorie nominala si nu poate fi invocata noului proprietar.

Ma puteti ajuta va rog? Cine are dreptate? Ce ar trebui sa fac?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LastKid , utilizator 11:16, 18 Mai 2010
rog moderatorii sa stearga acest topic. l-am repostat la sectia administratii de proprietari.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste datoriile la intretinere? LastKid LastKid Buna ziua, Am cumparat un apartament de la banca, executat silit, am intrat de curand in posesia acestuia, dar am descoperit ca are datorii de aprox. 9000 ... (vezi toată discuția)
Imobil executare silita ionica99 ionica99 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un imobil care se afla in executare silita, fiind stabilita data licitatiei. Dupa consultarea publicatiei de vanzare am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu clauza Minodora74 Minodora74 Buna ziua,as vrea sa stiu si eu daca se poate face un contract de vanzare-cumparare cu clauza,pe un apartament care este ipotecat de un contract de ... (vezi toată discuția)