avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensii private
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensii private

Buna ziua,
am pus aceeasi intrebare si la contabilitate si nu mi-a raspuns nimeni, poate aici voi gasi pe cineva care ma poate lamurii.
Banii care s-au depus de angajator in fondul de pensii private se pot ridica daca salariatul nu mai lucreaza.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:42, 18 Mai 2010
Daca este vorba de pilonul 2( pensii obligatorii) nu, daca este pilonul trei- pensii facultative atunci depinde de cat timp cotizati si de ceea ce scrie in contract.
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia privata pilonul 2 stelarman stelarman buna ziua! am si eu o problema cu contributia mea la fondul de pensii la care am aderat si ma intereseaza circuitul banilor de la mine catre acest fond de ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
Pensie privata platita de angajator husaru anca husaru anca buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema , in ceea ce priveste pensia privata aferenta anului 2008 a fost platita de catre angajator dar ... (vezi toată discuția)