buna ziua,
va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema ,
in ceea ce priveste pensia privata aferenta anului 2008 a fost platita de catre angajator dar incepand cu 01.01.2009 trebuie sa platesc eu cate 50 lei pt fiecare luna .intrebarea mea este,ce se intampla daca nu platesc sau care este procedura ? mentionez ca am 24 ani
E posibil sa fie vorba de o situatie in care angajatorul nu mai plateste pentru salariat pensia facultativa, caz in care, in mod normal, angajatul trebuie sa continue "ratele".
Nu stiu exact cu ce societate de asigurare lucrati, care sunt prevederile contractului, insa in mod normal daca asiguratul nu plateste acele "rate", nu se intampla nimic, in afara faptul ca se pierd banii care au fost deja achitati si contractul va fi reziliat.
asa stiu ca pana la 35 ani fiecare persoana va fi repartizata automat unei alte firme de asigurai ,daca spre ex eu voi refuza sa achit acele rate si contractul va fi reziliat asta inseamna ca voi fi inreg la o alta firma si va trebuii sa achit acolo acele rate ?
multumesc
Pensie privata
pikii12
buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)