avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale angajare jumatate de norma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

angajare jumatate de norma

am o nedumerire si nu stiu cum se procedeaza avantaje dezavantaje
doresc sa angajez pe cineva cu jumatate de norma ce dezavantaje are
de exemplu daca angajez cu jumatate de norma ii va afecta ceva ???
ii va afecta de exemplu daca doreste sa faca dupa un timp un copil si sa ia acei bani pe concediu pentru cresterea copilului
multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:05, 10 Aprilie 2007
Art. 103. - (1) Salariatul încadrat cu contract de muncã cu timp parþial se bucurã de drepturile salariaþilor cu normã întreagã, în condiþiile prevãzute de lege ºi de contractele colective de muncã aplicabile.
(2) Drepturile salariale se acordã proporþional cu timpul efectiv lucrat, raportat la drepturile stabilite pentru programul normal de lucru.
~ Conținut șters la cerere ~
daca are un copil dupa 2 ani de la angajare nu cred sa aiba probleme:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Part time Alina1 Alina1 Daca ma angajez part-time (2 ore) beneficiez de acelasi drepturi ca un angajat full-time? Adica asigurare medicala, pensie, etc? Stiu ca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Angajare jumatate de norma iustina8900 iustina8900 am o nedumerire si nu stiu cum se procedeaza avantaje dezavantaje doresc sa angajez pe cineva cu jumatate de norma ce dezavantaje are de exemplu daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca norma partiala irena98 irena98 Buna ziua! Pentru concursul de angajare intr-o institutie publica, imi e este necesar un an vechime in munca. Am depus la dosar 3 adeverinte de la ... (vezi toată discuția)