avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent intoarcere la munca si indemnizatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent intoarcere la munca si indemnizatii

buna ziua. va rog frumos sa imi spuneti si mie daca mai pot lua stimulentul pentru intoarcere la servici daca sotul meu ramane in continuare in concediul pentru cresterea copilului? acum copilul are 11 luni..indemnizatia se recalculeaza dupa venitul lui( din cele 12 luni anterioare nasterii) sau ramane suma stabilita initial pentru veniturile mele? mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: TANASE SIMONA , utilizator 19:32, 18 Mai 2010
indemnizatia se recalculeaza. puteti beneficia de stimulent, daca mai a ramas valabil, cu noile modificari..
aici aveti dreptate cu ,, noile modificari '' nu se mai stie nimic .multumesc frumos. sper ca si cei de la primarie sa gandeasca la fel ( sa nu se faca ca nu cunosc legile) .SANATATE MULTA SA AVETI...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - reluare activitate Madalina_2015 Madalina_2015 Buna ziua, Solicit pe aceasta cale informatii referitoare la reinceperea lucrului in urma concediului de crestere copil. Mentionez ca am optat pentru concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil TANASE SIMONA TANASE SIMONA Buna. Am 29 de ani si sunt in concediul pentru cresterea copilului in varsta acum de 11 luni.Din motive financiare as dori ca sotul sa ramana ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la concediul de crestere a copilului bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as avea si eu o intrebare..sotul beneficiaza de stimulentul de insertie,dar daca vrea sa se intoarca in concediul pentru crestere pana face copilul 2 ... (vezi toată discuția)