avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma

am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am facut-o nici pana acum.de la administratia financiara mi s-a spus ca in situatia asta in luna iunie a acestui an voi fi dat in judecata.daca nu ma prezint la proces administratia financiara imi va retrage certificatul de inregistrare,implicit nu voi putea sa mai functionez.am inteles ca este vorba si de o amenda.imi puteti spune cam care este suma pe care voi fi obligat sa o platesc ca amenda?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:48, 18 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
@stefan: ati mai deschis un topic cu acelasi subiect si aceasta contavine regulamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma stefan1312 stefan1312 am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Raportari contabile delevadova delevadova daca o firma este suspendata pe o perioada de 3 ani se mai depune vre-o declaratie sau numai bilantul la sfarsit de an? (vezi toată discuția)