am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am facut-o nici pana acum.de la administratia financiara mi s-a spus ca in situatia asta in luna iunie a acestui an voi fi dat in judecata.daca nu ma prezint la proces administratia financiara imi va retrage certificatul de inregistrare,implicit nu voi putea sa mai functionez.intrebarea mea este:1-acestia sunt intradevar pasii ce se desfasoare in aceasta situatie? 2-in privinta amenzilor, voi fi obligat sa platesc ceva?
bilantul se depune pana pe 31.05.2010 pentru exercitiul financiar 01.01.2009-31.12.2009 la Oficiul Registrului Comertului.
In situatie nedepunerii veti fi intradevar amendata, dar nu veti fi data in judecatat..Administratia Financiara va declara firma inactiva.
Registrul Comertului poate deschide actiune de dizolvare a societatii pentru nedepunerea bilantului.
Firma
stefan1312
am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am ... (vezi toată discuția)