avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

Sotul meu este in concediu medical de 90 de zile, el inainte avand somaj,si am inteles ca dupa 90 de zile de concediu medical va fi trimis la comisie sa se pensioneze.
Se poate pensiona?
Are doar 24 de ani , el a avut tendonul taiat dar mai dureaza perioada de recuperare inca vreo 3 luni.
Intrebarea este daca ii se va da in continuare concediu medical ca sa i se prelungeasca somajul sau i se va da pensie pana isi revine si dupa somaj?
Cel mai recent răspuns: Pupicia , utilizator 10:06, 21 Mai 2010
Dupa 90 de zile se merge la specialist si daca el hotaraste se mai poate prelungi durata pana la 183 de zile, aceasta se prelungeste pentru a evita pensionarea de invaliditate si mentinerea asiguratului in activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prelungit insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, va rog sa-mi spuneti cate zile de concediu medical am dreptul sa primesc, avand in vedere faptul ca am luat 90 de zile de la specialist, si 90 de ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala danapetcu danapetcu Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie dupa cate zile de concediu medical se poate prezenta persoana respectiva la comisia pentru pensionare ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului medical Ciprian_st Ciprian_st in cazul rupturii de tendon achilian tratata prin interventie chirurgicala si care necesita o perioada destul de lunga de recuperare, cum se acorda concediul ... (vezi toată discuția)