GabrielaA a scris:
Pai sa o luam logic. Plangerea impotriva procesului verbal suspenda executarea acestuia, nu?
Dvs. cand ati facut plangerea? In 24 de ore de la primirea acestuia? Sau in intervalul de 15 zile de la primire, sau dupa ce au expirat cele 48 de ore in care puteati plati jumatate?
In 48 ore de la primirea amenzii am trimis plingerea la Judecatorie prin posta , s-a judecat - am pierdut , ... am ajuns la recurs , s-a respins plingerea , si gata !!
Dar vreau sa stiu ce anume lege , OG , etc, reglementeaza faptul ca , daca s-a depus contestatie in instanta ( ai acest drept , scris pe inclusiv pe PV ) si ai pierdut , nu mai poti achita 1/2 din amenda in 48 ore de la primirea hotaririi ???!!!
Pentru ca mi se pare o aberatie ca nu se poate !!!
Cunosc cazuri in care persoanele au platit 1/2 in 48 ore ( asa au fost sfatuiti !!) dupa care au depus plingerea , au CISTIGAT , ...si au cerut restituire sumei !.... au recuperat - o , unul dupa 2,5 ani , altul ( firma fiind !) dupa 4 ani !!!
Mai rau este ca nu se specifica acest aspect CLAR undeva , inclusiv pe formularele de PV !!!