avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suspendarea unui process care eu sunt intimat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspendarea unui process care eu sunt intimat

Buna ziua,

Am achizitionat prin licitatie publica un spatiu comercial de la o Banca.
Dupa licitatie am facut plata, am primit actul de adjudecare si ulterior am inscris spatiul in CF ca si proprietar.

Dupa aprox. o luna am primit o citatie de la Judecatorie prin care sunt informat ca fostul proprietar ma cheama in judecata cerand anularea intabularii noastre ca proprietari in CF asupra imobilului respectiv--> " plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996).
Motivele invocate sunt legate de anumite neintelegeri intre banca si fostul proprietar referitor la rate, de termenele pentru licitatie si de pretul cu care s-a adjudecat imobilul, contestand astfel actul de ajudecare.
Nimic din ceea ce contesta fostul proprietar nu are legatura cu mine (adjudecatarul) si din acest motiv nu intleg de ce fostul proprietar ma da pe mine in judecata si nu pe banca.?!

Cum as putea suspenda acest process??
Eu nu am nici timp nici bani sa ma judec cu fostul proprietar!!
Ce pot eu sa fac sa ies din acest process?

Multumesc mult pentru sfaturi!

Poseidon
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 05:42, 19 Mai 2010
in momentul vinzarii prin licitatie de catre banca aunui bun imobil acesta se vinde liber de sarcini. de fapt aceasta mentiune este si in caietul de sarcini facuta. invocati, la primul termen, exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, in ceea ce va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament act adjudecare marik79 marik79 Buna ziua, Am cumparat un apartament obtinut de fostul proprietar prin act de adjudecare( a imprumutat o suma de bani o persoana care nu a putut plati ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre executor judecatoresc Teos1 Teos1 In urma unei licitatii castigate de la o banca am obtinut ACTUL DE ADJUDECARE care constituie TITLU DE PROPRIETATE asupra unui imobil dar in care eu nu pot ... (vezi toată discuția)