avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca 2 ore zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca 2 ore zi

Buna! imi puteti spune va rog daca sunt angajat la o firma cu un contract de munca cu 2 ore pe zi, in caz de spitalizare aceasta trebuie platita sau nu.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 19 Mai 2010
oricum trebuie platita...;) cuantumul retinerilor CASS aferente salariului pe care-l realizati pentru cele 2 ore, nu acopera costurile reale de spitalizare.De fapt, nici chiar plata aferenta a 8 ore de munca nu acopera costurile reale, dar teoretic in acest caz, spitalizarea este gratuita.In realitate aceasta nu este gratuita....#-o la cate costuri sunt de suportat din buget propriu...:rolleyes:
Salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am program de lucru de doua ore. pana acum cateva ... Popescu Stefan Catalin Popescu Stefan Catalin Buna ziua. Am program de lucru de doua ore. Pana acum cateva luni am avut program de opt ore. Daca sunt spitalizat, CASMB suporta integral costul spitalizarii? (vezi toată discuția)
Contract de munca semnat pentru 8ore/zi si declarat 2ore/zi; doanna3 doanna3 Buna ziua! In februarie 2012 m-am angajat la un SRL unde am semnat un contract de munca cu o durata de lucru de 8ore/zi. In iunie 2014 am plecat prin demisie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial in constructii: un angajat ... cateldestept cateldestept Contract de munca cu timp partial in constructii: un angajat in constructii, cu timp partial, respectiv 1 ora/zi, salariu de incadrare 375 lei, beneficiaza de ... (vezi toată discuția)