avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am program de lucru de doua ore. Pana acum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am program de lucru de doua ore. Pana acum cateva ...

Buna ziua. Am program de lucru de doua ore. Pana acum cateva luni am avut program de opt ore. Daca sunt spitalizat, CASMB suporta integral costul spitalizarii?
Cel mai recent răspuns: Popescu Stefan Catalin , utilizator 16:57, 25 Octombrie 2021
Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime În specialitate amathista amathista Am şi eu o întrebare, în situaţia în care o perioadă de 7 luni (din cei cinci ani) mi-a fost modificată norma de la opt ore la cinci ore pe zi, dar în ... (vezi toată discuția)
Program de patru ore ContSters228970 ContSters228970 Pentru un salariat cu patru ore se acorda concediul de odihna ca pentru opt ore? (vezi toată discuția)
Salariata gravida cu contract de munca cu timp partial mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, Daca sunt insarcinata si muncesc cu timp partial de munca - 4 ore/zi pot beneficia de concediu crestere copil, am aceleasi drepturi ca o ... (vezi toată discuția)