avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii

Daca ma angajez pe un post (realizator emisiune radio) care corespunde studiilor superioare terminate( facultatea de jurnalism din Pitesti), care ar fi salariul minim pe care ar trebui sa il am? Conform carei legi?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: MISKI , utilizator 10:55, 19 Mai 2010
Coeficientul minim pentru salariatii cu studii superioare, prevazut in grila de ierarhizare din contractul colectiv de munca la nivel national, este 2,aplicat la salarul minin pe economie..in 2010,salarul minim este 600..deci 600x2
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
deci 1200 ron sal. minim brut?

Va multumesc!

Un nr de lege care prevede acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie iculici iculici LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA. DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare elena2015 elena2015 Buna ziua! Astazi am aflat de la sefa mea ca salariul meu brut este de 900 Ron desi stiam ca sunt integrata ca si inginer, deci persoana cu studii superioare. ... (vezi toată discuția)