avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reducere indemizatie cic 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reducere indemizatie cic 2

Va rog sa-mi spueti daca calculul de mai jos e corect;
indemnizatie actuala cic 1 -1150, reducere cu 25 % din iunie 862.5,
indemnizatie pentru bebe 2 nascut dupa ce primul face 2 ani=85% din- 11 luni cic1+1 luna75%minim brut pt studii superiore-rezulta aproximativ 780, aplicam reducerea de 25%pentru indemnizatie si ajugem la 585
- e corect calculul ? se aplica ultima reducere?
-nu mai exista vreo taxa de care nu stiu? ca parca din 585 ar mai merge ceva economisit#-o

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal comandiana comandiana Buna ziua! In prezent sunt insarcinata si sunt in CIC1. Cel de-al doilea copil se va naste inainte de terminarea CIC1. Stiu ca daca intru direct dintr-un ... (vezi toată discuția)
Metodologie calculare concediu prenatal popeasca popeasca Hello, lucrez intr-o institutie de stat, sunt in CIC pentru bb1, si sunt insarcinata cu bb2. as vrea sa opresc CIC-ul si sa intru in concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)