avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SAGA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SAGA

Am o angajata care pana pe data de 15.05.2010 a lucrat cu norma intreaga si avea salar net 600, din data de 15.05.2010 i s-a injumatatit norma de munca.
In SAGA unde trebuie sa modific aceste date? pentru ca pana in 15 sa aiba norma intreaga, iar dupa 15 sa aiba jumatate de norma si sa iasa ok si in statul de plata.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 19:23, 19 Mai 2010
Buna ziua,

din ceea ce stiu eu, aceste modificari, se fac de obicei cu inceputul lunii si nu la jumatate. Adica, de la 8 ore ar trece la 4 si....in Saga nu ai cum sa treci decat fie 8 ore fie 4 ore. E la fel ca si salariul, nu il poti modifica de la jumatatea lunii caci, atuni cum treci in soft?
Nu cunosc acest program de salarizare, dar puteti intreba la cei care se ocupa de asistenta clienti saga.
Dar cred ca se poate si cu un mic artificiu.
II inchideti contractul pe 8 ore la jumatatea lunii si ii deschideti altul cu 4 ore in cea de-a 2a jumatate a lunii.
trebuie sa existe o posibilitate.
O persoana detasata cum se inregistreaza in SAGA? Eu nu am gasit nicaieri unde sa pot selecta acest lucru.

va multumesc
asa cum v-am raspuns mai sus, contactati serviciul de asistenta clienti de la saga, ei va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu Paiu Elena Paiu Elena Salariu de incadrare este de 673 iar fara sporuri luam 522,acum dupa hotarirea primarului de a ne trece la jumatate de norma o sa iau 274. E normal sa iau un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca partial Alyxys Alyxys As dori sa va intreb,ce este un contract de munca cu timp partial....eu sunt profesor si anul acesta din nefericire sun incadrata la plata cu ora....inca nu ... (vezi toată discuția)
Corectie in saga-revisal MARIA8023 MARIA8023 Va rog frumos, puteti sa-mi scrieti pasii, cum trebuie modificat in Saga-Revisal, data si de la 8 ore la 4 ore? Va multumesc (vezi toată discuția)